Velkommen til SneakersSupply.dk

Sneakerssupply.dk er en nicheshop med kærlighed til sneakers udstyr i top kvalitet. Vi ønsker at levere de bedste produkter på markedet nemt og hurtigt, så du kan sætte dit særpræg på dine yndlings sneakers.

Hvorfor skal du nøjes, når du kan få det bedste uden at betale overpris – Hos Sneakerssupply.dk ønsker vi kun at du får det bedste ud af vores produkter.
Vi ønsker kun at du får det som du forventer. Derfor har vi hos Sneakerssupply.dk også nøje udvalgt alle de produkter som findes i webshoppen.

Hos Sneakerssupply.dk fremstiller vi selv vores egne sneaker og skokasser i samarbejde med anerkendt fabrik, som har over 100 medarbejdere, der dagligt fremstiller skokasser.
Vi kunne nemt købe disse skokasser hos en underleverandør, men vi vil helst have en finger med i spillet, så vi samtidig kan stå 100 % indenfor alle vores gode produkter.

Hos Sneakerssupply.dk her vi fokus på design og kvalitet, så du får optimal glæde af din nye skokasser. Vi har forskellige modeller og størrelser, så der altid vil være en model der passer lige til dit behov.

Sneakerssupply.dk har specialiseret sig i salg på nettet, og er nok den største udbyder af disse populære skokasser i Danmark. Sneakerssupply.dk ejes af Guma Gruppen ApS CVR: 27085687 som også driver andre webshops i Danmark. Du kan derfor altid forvente god service, top kvalitet, garanti, hurtig levering samt support på alle hverdage ml.11-13.00.

100% support
Hurtig levering
Sikker webshop
Sikker betaling