__

Levering / Returret af bestillinger

 

Levering:

Når din ordre er afsendt fra vores lager i Kastrup, vil du altid modtage en mail fra GLS med tracknummer på pakken, og din ordre vil stå som “afsluttet” og pengene bliver trukket fra din konto. Vi sender pakker til GLS pakkeshop, privatadresser samt erhvervsadresser i hele Danmark og til GLS pakkeshop samt firmaer i Sverige. Leveringen i Danmark tager 2 hverdage og til Sverige 3-4 hverdage.

Hvis du har ændringer til din ordre, skal du kontakte os hurtigst muligt. Når en ordre er afsendt vil det ikke være muligt at lave ændringer på bestillingen. Har du spørgsmål til din ordre/bestilling er du altid velkommen til at kontakte os på mail@sneakerssupply.dk

Returret:

1. FULD FORTRYDELSRET OG RETURRET.
Sneakerssupply.dk sælger kun kvalitets produkter, som vi kan stå inde for. Derfor er vi heller ikke bange for at give dig fuld og ubegrænset returret.
Fortryder du købet efter de første 14 dage efter modtagelse, kan du stadig returnere købte varer i 365 dage efter købet, så længe varen leveres tilbage ubrugt og i original, ubeskadiget emballage – Det kalder vi god service.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, ansættes varen skønsmæssigt af Sneakerssupply.dk ud fra en mulig salgsværdi.
Ved bestilling af sammensat produkter efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at produktionen kan begynde.
Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.
Sneakerssupply.dk returnerer beløbet inden 14 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN:
Der er tre måder hvorpå De kan returnere varen på:
1. Du kan nægte at modtage varen fra GLS eller fragtmand.
I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre GLS eller fragtmand opmærksom på, at De straks kan returnere varen til os.

2. Du kan modtage varen fra GLS eller fragtmand og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til Sneakerssupply.dk
I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos os.

3. Du kan aflevere varen i/på adressen eller sende med fragtfirma. Udgiften for tilbagelevering står køber for 100%.
Mærk pakken “Fortrydelsesret” og vedlæg kopi af købsfaktura som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Sneakerssupply.dk.
Vedlæg dit kontonummer i pakken og beløbet returneres til din bankkonto.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, GLS eller fragtmand og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Sneakerssupply.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.
Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Sneakerssupply.dk

3. FORSVARLIG RETURNERING:
Alle produkter der returneres til Sneakerssupply.dk skal være forsvarligt indpakket.
Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Returvarer sendes til:
Sneakerssupply.dk / Guma Gruppen ApS
Egensevej 23, Port 6
2770 Kastrup
Danmark

100% support
Hurtig levering
Sikker webshop
Sikker betaling